Linia do produkcji twarogu i serów krótkodojrzewających firmy OBRAM

Używana linia do produkcji twarogu i serów krótkodojrzewających firmy OBRAM Olsztyn. Rok produkcji 2002.
*Skład linii:

  • Kolumnowe urządzenie formujące – sztuk 1
  • Prasy twarogowe (komplet) – sztuk 1
  • Obrotniki multiform – sztuk 2
  • Opróżniarka multiform – sztuk 1
  • Myjnia multiform – sztuk 1
  • Magazyn multiform – sztuk 1
  • Zbiornik serwatki – sztuk 1
    *Charakterystyka produktu:
  • Charakterystyka twarogu:
    Wymiary:
    średnica 10.5 cm
    wysokość regulowana – strandard 3.5 cm
    Masa:
    regulowana – standard 0.4 kg
  • Ser twarogowy tradycyjny:
    Kształt okrągły o średnicy 102±2mm
    Wysokość 45±2mm
    Masa jednej sztuki 380±10g
  • Ser dojrzewający:
    Kształt okrągły o średnicy 102±2mm
    Wysokość 45±2mm
    Masa jednej sztuki 380±10g

Wyślij zapytanie