Linia do produkcji twarogu i serów krótkodojrzewających firmy OBRAM
Używana linia do produkcji twarogu i serów krótkodojrzewających firmy OBRAM Olsztyn. Rok produkcji 2002.
*Skład linii:
- Kolumnowe urządzenie formujące – sztuk 1
- Prasy twarogowe (komplet) – sztuk 1
- Obrotniki multiform – sztuk 2
- Opróżniarka multiform – sztuk 1
- Myjnia multiform – sztuk 1
- Magazyn multiform – sztuk 1
- Zbiornik serwatki – sztuk 1
*Charakterystyka produktu: - Charakterystyka twarogu:
Wymiary:
średnica 10.5 cm
wysokość regulowana – strandard 3.5 cm
Masa:
regulowana – standard 0.4 kg - Ser twarogowy tradycyjny:
Kształt okrągły o średnicy 102±2mm
Wysokość 45±2mm
Masa jednej sztuki 380±10g - Ser dojrzewający:
Kształt okrągły o średnicy 102±2mm
Wysokość 45±2mm
Masa jednej sztuki 380±10g